7 Temmuz 2014 Pazartesi

Farmville 2 Köy Kaçamağı Sınırsız Altın Alma Hilesi Hilesi

Farmville 2 Köy Kaçamağı Sınırsız Altın Alma Hilesi Hilesi

Farmville 2 Köy Kaçamağı Hilesi İçin Gereken Programlar


11-      Cheat Engine 6.3


İndirme Linki = http://www.cheatengine.org/



22-      Blue Stacks App Player




Farmville 2 Köy Kaçamağı Hilesi İçin Programların Kurulması:

Cheat Engine’nin Kurulumu ve Hazırlanması:
CE programını normal olarak kuruyoruz, kurulum tamamlandıktan sonra CE programında yapılması gereken ayarlar videomuzda size gösterilmektedir.

  

Bu İşlemi de tamamladıktan sonra artık oyunumuzu açıp hilemizi yapmaya başlayabiliriz demektir.

Blue Stacks App Player Programının Kurulumu ve Hazırlanması:


Programı verilen linkten indirip kuruyoruz. Kurulum tamamlandıktan sonra Denetim Masası – Program Ekle/Kaldır kısmını açın ve Blue Stacks App Player’i kaldırıyoruz ve kurulumu 2.kez yeniden yapıyoruz.
Blue Stacks App Player Programının ve Online Oyunumuzu Açılması:
Blue Stacks App Player Programını kurup çalıştırdıktan sonra ilk açılan yerden AYARLAR seçilir, eğer ayarlar mevcut değilse ‘All Apps’ ye tıklanır ve AYARLAR seçilir.


Gelen ayarlar kısmından Hesaplar kısmını tıklayarak facebook adresimizi buraya tanımlamamız gerekmektedir. Facebook tanımlamamız bittikten sonra App Store yada Google Store’den Farmville 2 Köy Kaçamağını indirmeye başlayacağız. Bu işlem için program bize Google Hesabımızı soracak , biz de mevcut hesabımızı yada herhangi bir google hesabıyla Mevcut Hesap Girişi yapıp oyunu programa indiriyoruz ve açıyoruz…

1.seviyede yeni bir oyun başlayacaktır. Oyunun Ayarlar kısmından “Facebook ile Ağa Bağlan” butonuna tıkladığımızda mevcut oyunumuz açılacaktır. Ve bundan böyle hile için tüm hazırlıklarımız bitmiş demektir.
Görüldüğü er hiçbir zaman bu kadar çok anahtar vgibi hilemizi yaptığımızda anahtar ve altın seviyemiz görülmektedir. Tabi ki kesinlikle sizle altın alıp hesabınızı riske etmeyiniz. Bu resimde yapılanlar sadece gösteri amaçlı yapılmıştır.







Altın Alma Hilesi aşağıdaki linkte sesli videolu olarak anlatılmıştır. Hileyi izleyerek uygulayabilirsiniz.




Hile Yapılırken Dikkat Edilmesi Gereken Detaylar. (Banlanma Riski İçin…)


1-      Hileyi yaparken Ağa bağlı olmanız şarttır yoksa CE 6.3 çalışmaz.

2-      Hile ile anahtar ve altın sayılarınızı arttırdığınız zaman AYARLAR kısmından oyunun facebook bağlantısını mutlaka kapatın ve gelişiminizi bu şekilde yaptıktan sonra hilenin aktifleşmesi için  işleminiz bittiğinde yeniden ağa bağlanın.

3-      Anahtarınızı geliştikten ve istediğiniz seviyelere ulaştıktan sonra kesinlikle 250 üstünde bırakmayınız.

4-      Altınlarınızı geliştikten ve istediğiniz seviyelere ulaştıktan sonra kesinlikle 10.000.000 üstünde bırakmayınız.

5-      İstenilen seviyeye ulaşmadan anahtarla kesinlikle GENİŞLEME yapmayınız. Örneğin 40.seviyeye geldiğinizde nasıl olsa anahtarım var diyerek 44.seviyede açılması gereken genişlemeyi yapmayın. Sabredin ve 44.seviyeye gelmeyi bekleyin.

6-      Seviyenizi 55.seviyeden fazla yapmamaya dikkat edin…

7-      Anahtarlarla geliştireceğiniz Deponuzu 350 den fazla yükseltmeyin.

8-     Pul seviyenizi kesinlikle abartmayınız 20’yi geçmemeniz geçerse de düşürmeniz önerilir…
Yukarıda verilen tüm öneriler bizzat denenmiş olup, aksi hareket edildiğinde oyunlar banlanmıştır. Banlanma sonucunda oyun sıfırdan başlar ve yeniden hile yapılabilmektedir. Ancak zaman kaybı yaşamamak için söylediklerimize kulak vermeniz kesinlikle önerilir.


Hazırlayan: Salih IŞIK, Savaş DELİCE
Tüm sorularınızı bizlere iletebilirsiniz...



Farmville 2 Oyun Hileleri Grubu

0 yorum :